kancelaria ultimatum

Kancelaria Ultimatum opinie

kancelariaultimatum.pl

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum Orły Prawa - laureat konkursu 2020 Kancelaria Ultimatum

Zastanawiając się, w jaki sposób odzyskać swoje należności od osoby bądź przedsiębiorstwa, które są nam dłużne, warto rozważyć podstawowe możliwości, jakie daje nam prawo. Odwiedź na naszej stronie Ranking Windykacja a z pewnością znajdziesz firmę jakiej szukasz. Kiedy już żaden sposób nie skutkuje, wysyłane pisma i monity nie przyniosły efektu, a dłużnik unika rozmów i nie wywiązuje się z umowy zapłaty, musimy wykorzystać nieco bardziej skuteczne i efektywne sposoby. Oczywiście, możemy udać się do sądu, ale to rozwiązanie zawsze wiąże się z wysokimi kosztami i długim czasem oczekiwania na rozwiązanie problemu. Inną możliwością jest zaś udanie się do firmy windykacyjnej, która posiada pozytywne rekomendacje, aby tam uzyskać pomoc. Jeśli posiadamy dowód na to, że dłużnik rzeczywiście jest nam winien jakąś kwotę możemy udać się z potwierdzeniem tego faktu do windykatora takiego jak np. Kancelaria Ultimatum opinie ma świetne, więc pójdzie jak po maśle z odzyskaniem pieniędzy, a ten w sposób zgodny z prawem, etyczny, a przy tym zwykle wysoce skuteczny może postarać się odzyskać cały dług, jaki powinniśmy otrzymać. Warto wybrać firmę windykacyjną, która posiada pozytywne rekomendacje klientów, aby mieć największą szanse na ich skuteczne działania i szybkie odzyskanie swoich należności. Pamiętajmy także, że dobra firma doskonale wie, w jaki sposób prowadzić sprawę tak, by nie zastraszać dłużnika, czy nie działać w sposób nieetyczny.

Doświadczony windykator doskonale radzi sobie z dłużnikami za pomocą negocjacji, rozmowy i pertraktacyj, które mają służyć przekonaniu dłużnika do tego, by chciał samodzielnie spłacić swoje zadłużenie. Windykator mający w Kancelaria Ultimatum opinie stara się ustalić, co jest przyczyną nie spłacania zadłużenia, a także ustala, jakie możliwości spłaty swoich długów ma osoba zalegająca. Wspólnie może postarać się wypracować taki sposób spłacania zadłużenia, aby wierzyciel odzyskał całe swoje należności, a dłużnik je uregulował. Nie każdy dłużnik wie, że ma wiele możliwości spłacania swojego zadłużenia, a windykator bez wątpienia postara się przedstawić wszelkie możliwości osobie zadłużonej i podpowiedzieć, w jaki sposób można z nich korzystać, by jak najszybciej spłacić swoje długi. Bez wątpienia warto wybrać sprawdzoną firmę windykującą i warto sprawdzić Kancelaria Ultimatum opinie, która posiada pozytywne rekomendacje i opinie, dzięki czemu możemy mieć największe szanse na rozwiązanie problemu z sukcesem, a także zakończenie całej trudnej sytuacji z osobą dłużną. Im szybciej skierujemy swoje kroki do firmy windykacyjnej, tym większe mamy szanse na szybkie rozwiązanie wszystkich problemów i odzyskanie płynności finansowej, czy pozyskanie należnych nam środków.

Kancelarię Ultimatum cechuje szybkość w działaniach windykacyjnych i znajomość rynku

5,0 rating
26 sierpnia 2020

Wiedzą specjaliści z Kancelarii Ultimatum co i jak zrobić żeby proces windykacyjny był przeprowadzony szybko i miał pozytywny finał. Mi pomogli w kwestiach rozwodowych ponieważ moja była małżonka nie chciała się podzielić połową majątku, ale kiedy Kancelaria Ultimatum wkroczyła do działania to już było tylko kwestią czasu kiedy dostanę to co mi się należy a należało mi się sporo bo walka toczyła się o 200 tys. zł, więc gra była warta świeczki. Po odzyskaniu pieniędzy mogę śmiało rzec, że trafiłem na najlepszą firmę windykacyjną. Polecam

Eugeniusz

Nie pobierają zaliczek ani opłat startowych tylko rozliczenie jest od wyniku

5,0 rating
25 sierpnia 2020

W Kancelarii Ultimatum nie ma obowiązku wpłacania zadatków na poczet rozpoczęcia procedury weryfikującej dług, nie trzeba wpłacać im dosłownie nic aby przeanalizowali i dogłębnie zweryfikowali szansę na odzyskanie długu – pobierają swoją dolę prowizyjnie tylko i wyłącznie wtedy kiedy uda się odzyskać pieniądze, więc mają bardzo uczciwy model rozliczenia, który mi się spodobał już od samego początku. Polecam i pozdrawiam.

Tomasz

Kancelaria Ultimatum ma własne zaplecze prawne dzięki czemu proces windykacyjny o wiele sprawniej przebiega

5,0 rating
24 sierpnia 2020

Oceniam bardzo dobrze współpracę z Kancelarią Ultimatum i gdybym miał drugi raz wybrać firmę windykacyjną na pewno bym ponownie wybrał Ultimatum. Mają wiele lat doświadczenia na rynku windykacyjnym co pozwala na sprawne działanie. Odzyskali ponad dwadzieścia tysięcy złotych w cztery i pół tygodnia czyli szybko poradzili sobie nawet ze sporą kwotą należności. POLECAM

Stefan

Kancelaria Ultimatum to ⭐ najlepsze biuro windykacyjne ⭐ z jakim miałem przyjemność współpracować

5,0 rating
23 sierpnia 2020

Podpisałem umowę z firmą budowlaną i po wpłaceniu pieniędzy firma przestała odbierać ode mnie telefon a na placu budowy nie raczyła się pokazać. Krótko mówiąc oszukali mnie i nie wywiązali się z umowy. Udałem się do biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum i opisałem całą sprawę. Panowie na poważnie wzięli sobie do serca mój problem i bez chwili namysłu zabrali się do pracy. Cały proces odzyskiwania długu od tejże firmy budowlanej trwał około 1,5 miesiąca, ale udało się ściągnąć całą kwotę jaką im wpłaciłem plus Kancelaria Ultimatum wywalczyła zadośćuczynienie za zwłokę czasową związaną z przestojem prac budowlanych. Jestem bardzo zadowolony z uch pracy.

Zygmunt

Rekomenduję usługi świadczone przez biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum i daje bez chwili zawahania ocenę 5/5 gwiazdek

5,0 rating
22 sierpnia 2020

Pracodawca oszukał mnie i nie chciał rozliczyć się ze mną za ostatnie miesiące pracy u niego czując się bezkarnie. Zgłosiłem do Kancelarii Ultimatum problem i tak zmotywowali mojego byłego pracodawcę, że po paru dniach przeprosił za zaistniałą sytuację i przelał na moje konto z odsetkami należną kwotę zobowiązania. Świetna kancelaria, którą mogę z czystym sumieniem polecić. Pozdrawiam serdecznie.

Leszek

Polecam Kancelarię Ultimatum każdej osobie która walczy z odzyskaniem długu a na pewno nie zawiedzie się

5,0 rating
21 sierpnia 2020

Mimo tego, że umowa była zawarta ustnie to i tak udało się ściągnąć pieniądze od osoby która nie chciała się ze mną rozliczyć. Sukces postępowania był dzięki sprawnym działaniom ze strony Kancelarii Ultimatum, która zajęła się dosłownie wszystkim. Polecam

Bogdan

Pomogli naszej firmie stanąć na nogi po tym jak zorganizowana grupa nabrała towar z naszego magazynu i nie zapłaciła za niego ani jednej złotówki

5,0 rating
20 sierpnia 2020

Z hurtowni naszej firmy wyjechał towar o wartości ponad 100 000 zł pobrany przez nowych kontrahentów którzy okazali się zwykłymi oszustami finansowymi ponieważ nie uregulowali faktur za towar jaki od nas pobrali. Dobrze że znaleźliśmy namiar na Kancelarię Ultimatum która po nitce do kłębka doszła kto stał za całym procederem i wytoczyliśmy tej firmie proces sądowy aby odzyskać to co się należy. Cała sprawa toczyła się bezproblemowo i można było wyczuć na każdym etapie profesjonalne podejście ze strony Kancelarii Ultimatum ponieważ byli świetnie zorganizowani i wiedzieli co zrobić żeby jak najszybciej odzyskać środki finansowe. Polecamy

Antoni

Ściągnięcie długu od byłego najemcy mojego mieszkania za nieopłacony czynsz i zaległe rachunki

5,0 rating
19 sierpnia 2020

Sprawa wydawała się z jednej strony łatwa żeby odzyskać pieniądze od osoby której wynajmowałem mieszkanie, ale z drugiej strony była jedna problematyczna kwestia taka że wyjechał z kraju i nie miał meldunku. Sam nie potrafiłem namierzyć drania i potrzebowałem pomocy profesjonalnego biura windykacyjnego. Rozmawiałem z wieloma firmami odzyskującymi długi i wszyscy rozkładali ręce mówiąc, że nie da się tego załatwić – jedynie Kancelaria Ultimatum podjęła się odnalezienia byłego najemcy i wyegzekwowania należności za czynsz oraz pozostałe opłaty związane z najmem. Spisali się panowie z Kancelarii Ultimatum bardzo dobrze ponieważ odzyskali oprócz samego czynszu także pieniądze za zaległe rachunki wraz z odsetkami czyli spisali się maksymalnie dobrze stąd pozytywna ocena o ich firmie jest czym co leży w moim obowiązku żeby ich pochwalić za okazałą pomoc.

Paweł

Sprawnie odzyskany dług od osoby prywatnej na kwotę 35 000 zł

5,0 rating
18 sierpnia 2020

Pożyczyłem sąsiadce sporą ilość gotówki, a ona zapadła się pod ziemię i nie chciała oddać złotówki przy czym wyszło to, że bawi się na wakacjach za granicą i nie zamierza w ogóle wracać do kraju. Dobrze, że miałem spisaną umowę pożyczki z ową osobą która okazała się być oszustką dzięki czemu proces odzyskania pieniędzy nie był aż tak problematyczny, ale brakowało mi doświadczenia i umiejętności w procedurach windykacyjnych i nie umiałem się do tego zabrać. Znajomy polecił mi biuro Kancelaria Ultimatum które pomogło mi w zebraniu całej dokumentacji i założeniu sprawy sądowej mającej na celu nakazanie od strony prawnej zwrotu pożyczki. Postępowanie było prowadzone przez Kancelarię Ultimatum w fachowy sposób dzięki czemu nie musiałem długo czekać na finał sprawy. Niespełna kilka tygodni po sprawie sądowej całość została wyegzekwowana od dłużniczki za co bardzo dziękuję panom z tego biura odzyskującego długi. Polecam

Franciszek

Windykacja nieopłaconej faktur za dostawę towaru do klienta

5,0 rating
17 sierpnia 2020

Bardzo dziękujemy osobom z Kancelarii Ultimatum które zajmowały się odzyskiwaniem należności finansowych z tytułu braku płatności za transport kilkudziesięciu palet towaru zamówionego przez klienta który stwierdził, że nie zapłaci bo nie ma pieniędzy gdzie okazało się być to kłamstwem ponieważ jego firma doskonale prosperuje, a jej właściciel to zwykły oszust, który nie opłaca wystawionych faktur myśląc, że upiecze mu się przed uregulowaniem należności. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą i dłużnik już nie był tak bardzo cwany jak wcześniej – udowodnili mu, że nie uiścił należności za transport i wysłali do niego mnóstwo powiadomień z ponagleniami do zapłaty aż zmiękł cwaniak i opłacił fakturę. Polecamy biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum każdemu kto stawia na rzetelność i profesjonalizm.

Sławomir

Bardzo dobrze wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum i jeszcze lepiej wspominam chwilę kiedy zobaczyłem przelew od dłużnika z tytułu nieopłaconej faktury za usługę. POLECAM

5,0 rating
2 lipca 2020

Jeden z naszych kontrahentów chciał nas oszukać wystawiając lewą fakturę, potem jak wyszło na jaw że jest winny 35 tys. zł to nie chciał oddać pieniędzy, ale zleciliśmy sprawę Kancelarii Ultimatum i już nie było to tamto tylko musiał ogarnąć całą kwotę jaką był winien naszej firmie za nieopłacone faktury i zwrócić w trybie natychmiastowym. Bez ingerencji pracowników z biura Kancelaria Ultimatum nie byłoby tak kolorowo. Pozdrawiamy

Fabian

W pełni mogę polecić Kancelarię Ultimatum tym którym niezbyt dobrze idzie egzekwowanie długu na własną rękę – lepiej zlecić to fachowcom

4,0 rating
30 czerwca 2020

Sam próbowałem bez pomocy profesjonalnej firmy windykacyjnej odzyskać winne mi od dłuższego czasu należności (suma 15 000 zł), ale od 2 lat nie udało mi się uzyskać nawet namiaru na miejsce zamieszkania dłużnika żeby go listownie powiadomić o długu, a Kancelaria Ultimatum w niespełna tydzień czasu namierzyła drania i zastosowała kilka windykacyjnych sztuczek stosowanych tylko i wyłącznie przez Kancelarię Ultimatum po czym dług został spłacony i mogę spać spokojnie. POLECAM

Roland

Kolejny raz korzystałem z pomocy Kancelarii Ultimatum i kolejny raz Kancelaria Ultimatum pokazała kto rozdaje karty na rynku windykacyjnym

5,0 rating
27 czerwca 2020

Mimo tego, że dłużnik próbował się ukrywać i przepisywać majątek to i tak dla Kancelarii Ultimatum nie stanowiło to problemu i w parę dni go namierzyli następnie Kancelaria Ultimatum powiadomiła go pisemnie o powadze sytuacji i po tygodniu lub dwóch osoba, która zalegała mi pieniądze zwróciła całą sumę. Polecam Kancelarię Ultimatum i pozdrawiam cały zespół który zajmował się moją sprawą.

Filip

Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna i jak będzie takowa potrzeba to ponownie skorzystam z ich usług

5,0 rating
24 czerwca 2020

Dług ściągnięty przez Kancelarię Ultimatum bardzo szybko i bez żadnych problemów, więc jak by ktoś mnie zapytał jakie biuro windykacyjne mogę polecić zdecydowanie bym rekomendował firmę , która nosi nazwę KANCELARIA ULTIMATUM gdyż w moim mniemaniu windykatorzy i prawnicy z Kancelarii Ultimatum są jedyną deską ratunku jak na głowie mamy dłużnika.

Nikodem

Baaaardzo sprawniie pomagają przez duże „P” z egzeekwowaniem długów od byłyych lokatorów zwlekkających z uiszczaniiem opłat bieżzących

5,0 rating
28 października 2019

Sprawniie odzyskiwanie długów przzez kancelarię Ultimatum skłloniło mniie do napisania opinii pozytywnej oczywiiście.

Bernard

Bylło ciężko, ale sprawa niie zakończyłla się w sądziie i wyszedłem na swojie dzięki ULTIMATUM

4,0 rating
28 października 2019

Wysokka etyyka zawodowa w kancelarii Ultimatum to chleeb powszedni.

Zygmunt

Kompettentna kadra w kancelarii Ultimatum to sttandard, znają się na tyym co czyniią

5,0 rating
28 października 2019

Profesjionalna kancelaria windykacyjna w każż dym celu. Miałlam osobbiście ciężki przypaddek nad którym pochylliło się kilku prawników kancelarii Ultimatum ii w efekciie odzzyskali dług w całlości.

Miłosława

Udaana i efektywwna współpraca z kancelarią Ultimatum

4,0 rating
28 października 2019

Odzyskkali dłlug szybciiej niż zdeklarowali, dlateggo ogromnny plus dla kancelarii Ultimatum za zangażowanie.

Aida

Polecam biiuro Ultimatum

5,0 rating
28 października 2019

Miłla i rzetelna obsłuuga. Pomoc prawna na wysokim poziomie. Pollecam firmę w 101 procentach.

Faust

Trwałło całe posttępowani około miessiąca, alle przedde wszystkiim dług został skuteczznie wyegzekwowwany

4,0 rating
28 października 2019

Szybkoość w działaniiu oraz skrupuulatność w wykonywaniu zlleceń to podstawa w kancelarii Ultimatum. Super – jesteem zadoowolona.

Ludgarda

Polecam zaa indywiddualne podejście do klieenta

5,0 rating
28 października 2019

Wywallczyli dla mnie 18000 złotyych w 6 tygodni. Kancelaria, kttóra nie rzuca słlów na wiatr.

Oktawian

Pełlen profesjionalizm jeślli chodzi o Kancelarię ULTIMATUM i wiem co mówiię

4,0 rating
28 października 2019

Stałla współpraca od 2014 roku w zakresiie pomocy prawnej, a takżże windykacyjnej – musszę oznajmiić, że nie wyobbrażamy sobiie w firmmie życia bez pomoocy prawników reprezentująacych kancelarię Ultimatum. Geeenialni są 🙂

Kazimiera

Polecam! Bardzzo dobrra kancelaria windykkacyjna

4,0 rating
28 października 2019

Suppper pomoocne biuro windykacyjne. Kancelaria Ultimatum dla mnie jesst numeero unno!!!!!

Wanda

Mają rozsąddne stawki tzn. każddy może sobiie pozwoolić na ich usługi

5,0 rating
28 października 2019

Pomoglii mi rozwiązzać problem – szybbko i skuteczniie. Polecam

Adrian

Kancelaria Ultimatum poprowadziła moją sprawę do końca z pozytywnym skutkiem stąd dostają ode mnie 5 gwiazdek

5,0 rating
25 lipca 2019

Odzyskali od dłużnika 28000 zł, co uważam za swoistego rodzaju sukces. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę miała dłużnika, ale jak się przytrafi to na pewno zgłoszę się do kancelarii Ultimatum.

Klemencja

Duży plus za cierpliwość ze strony doradców kancelarii Ultimatum, ale doświadczenie i obeznanie robi swoje

5,0 rating
25 lipca 2019

Z usług kancelarii Ultimatum korzystałem już kilka razy i przy każdej sprawie windykacyjnej nie miałem im nic negatywnego do zarzucenia wręcz przeciwnie – szybko, fachowo i na dodatek pobierają bardzo małą prowizję od wygranej sprawy, ale to już na samym końcu.

Kacper

Współpraca między naszą firmą, a kancelarią Ultimatum była na najwyższym poziomie i finalnie odzyskali 14 tys. zł

5,0 rating
25 lipca 2019

Nigdy nie podejrzewałam, że nasz kontrahent odda nam całą kwotę jaką nam zalegał za wykonane zlecenie. Dziękujemy i jednoznacznie polecamy 🙂

Angelika

Polecam z całego serca kancelarię Ultimatum

5,0 rating
25 lipca 2019

Pieniądze odzyskane w niecałe 3 miesiąca, dlatego jeśli o mnie chodzi to Kancelaria Ultimatum opinie będzie zawsze miało 5/5 gwiazdek.

Wiola

Kancelaria Ultimatum to firma godna zaufania

5,0 rating
25 lipca 2019

Biuro windykacyjne o nazwie Ultimatum odzyskało od moich dłużników ponad 50 000 zł rozwiązując łącznie 3 sprawy. Polecam!!!

Leon

Positive opinion

5,0 rating
25 lipca 2019

The office was able to recover money from a certain company. I do not know if anyone else could solve this, and I honestly doubted my success. Thank you and recommend.

John

Świetna obsługa klientów

5,0 rating
25 lipca 2019

Bardzo fachowe podejście do każdej powierzonej im sprawy – bardzo jestem usatysfakcjonowany z współpracy z nimi.

Zakład szklarski

Konkretna firma na którą można liczyć bez znaczenia na poziom trudności powierzonej im sprawy

5,0 rating
25 lipca 2019

Odzyskali 12 000 złotych. Ogromy plus dla kancelarii Ultimatum za to, że nie musiałam od razu nic płacić – weryfikacja sprawy jest w 100% za darmo.

Ignacja

Wspierali mnie na każdym etapie trwania współpracy

5,0 rating
25 lipca 2019

Na 4 sprawy zgłoszone do tego biura odzyskującego długi wszystkie 4 zostały załatwione bardzo fachowo i rzecz jasna odzyskali dług od każdego gagatka, który uważał, że jeszcze nie czas rozliczyć się z nieopłaconych faktur. Polecam

Albina

Pozytywna opinia o kancelarii Ultimatum

4,0 rating
25 lipca 2019

Moja przygoda z kancelarią Ultimatum od samego początku do samego końca była jak najbardziej udana i każdemu kto szuka sposobu na uporanie się z dłużnikiem jest to najlepsze rozwiązanie udać się do nich i dać sprawę do zweryfikowania.

Natasza

Sprawa dzięki ingerencji kancelarii Ultimatum zakończona sukcesem

5,0 rating
25 lipca 2019

Jestem baaaaardzo zadowolony z usług jakie świadczy kancelaria Ultimatum i polecam ich usługi każdemu kto ma problem z dłużnikiem.

Jonatan

Nie pobrali złamanego grosza za rozpoczęcie sprawy

5,0 rating
25 lipca 2019

Nie pobierają zaliczek w kancelarii Ultimatum, co uważam za swoistego rodzaju plus i na pewno nie jednemu może to wspomóc zdecydowanie się na zlecenie odzyskania długu profesjonalistom takim jak Kancelaria Ultimatum.

Ryszard

Omawiana KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE ma bardzo dobrze ponieważ bardzo umiejętnie potrafi podejść do każdego nawet najtrudniejszego przypadku związanego z odzyskaniem pieniążków

5,0 rating
25 lipca 2019

Wspomogli mnie w działaniach windykacyjnych jak wynajmujący mieszkanie zaczął unikać opłaty za czynsz, aż doszło do tego, że po dwóch miesiącach zalegania wyprowadził się i najzwyczajniej ulotnił się, ale Kancelaria Ultimatum w trymiga go odnalazła i odzyskała pieniążki z nawiązką w postaci odsetek.

Tobiasz

24000 zł odzyskali w 2 miesiące

5,0 rating
25 lipca 2019

Gorąco polecam usługi świadczone przez kancelarię Ultimatum – nie stanowiło dla nich większego problemu ściągnąć z dłużnika ponad 20 tyś. zł, więc poradzą sobie bez problemu z większymi kwotami do odzyskania.

Rudolf

Niezastąpieni fachowcy windykacyjni

5,0 rating
25 lipca 2019

Kancelaria Ultimatum zatrudnia niezwykle uczciwych i pracowitych prawników z kulturalnym podejściem do klientów. Bardzo fajnie mi się z nimi współpracowało i na pewno mogę ich z czystym sumieniem polecić.

Weronika

Ogólnie firmę bardzo dobrze wspominam

5,0 rating
25 lipca 2019

Bardzo mocno zaangażowali się w sprawę i panowali nad całym procesem odzyskiwania długu wręcz idealnie.

Felicja

Wystarczyło im tylko przekazać dokumenty związane z długiem i resztą zajęli się sami

5,0 rating
25 lipca 2019

Firma stanęła na wysokości zadania tak dokładnie i skrupulatnie, że pozytywny finał był tylko kwestią czasu – dziękuje za wszystko co dla mnie Panowie uczyniliście. Serdecznie pozdrawiam!

Loretta

Znają się bardzo dobrze na prawie i dzięki temu nie ma dla nich rzeczy niemożliwych

5,0 rating
25 lipca 2019

Skorzystałem wraz z małżonką z usług kancelarii Ultimatum ponieważ na prawie i procedurach sądowych nie znamy się ani trochę, a sprawa wymagała fachowego podejścia i znajomości prawa, dlatego wybór biura windykacyjnego Ultimatum był strzałem w dziesiątkę.

Abraham i Lucyna

Profesjonalna kancelaria

5,0 rating
25 lipca 2019

Pomogli mi fachowcy z kancelarii Ultimatum i wygrałam sprawę – mina dłużnika była bezcenna!!!!! Dziękuuuuję Wam i na pewno będę Was do końca życia polecać za to co dla mnie zrobiliście.

Ryszarda

Jak przystało na renomowane biuro Kancelaria Ultimatum rzetelnie podchodzi do każdej sprawy jaką im się powierzy

4,0 rating
25 lipca 2019

Biuro windykacyjne ULTIMATUM umie doprowadzić nawet najcięższą sprawę do końca, jedno małe „ale”, dlatego dostają ode mnie 4 gwiazdki to fakt, iż mogliby mieć większy parking pod biurem, ale nadrabiają efektywnością.

Hermina

Sprawa doprowadzona do samiuteńkiego końca

5,0 rating
25 lipca 2019

Kancelaria Ultimatum oprowadziła naszą sprawę do szczęśliwego i pozytywnego końca : ) 🙂 🙂 Dziękuję w imieniu całej firmy! Naprawdę Wasze działania są na najwyższym poziomie skuteczności 🙂

Arkadiusz

Bardzo mi pomogli w odzyskaniu pieniędzy, których pewna osoba mi nie chciała oddać gdyż uznała, że jej się należy, bo tak jej się wydaje…

5,0 rating
25 lipca 2019

Osobiście na początku miałem pewne obawy na początku ponieważ sprawa nie należała do najłatwiejszych, a nigdy nie korzystałem z usług firm windykacyjnych, ale nie zawiodłem się na KANCELARII ULTIMATUM i w 100% mogę każdemu polecić ich działalność.

Albin

Bardzo dobre i profesjonalne biuro ścigające oszustów, którzy nie oddają pieniędzy

5,0 rating
25 lipca 2019

Pomoc fachowa w każdej dziedzinie związanej z prawem windykacyjnym. Obsługa spraw na wysokim poziomie. Polecam tę kancelarię i gdybym miała jeszcze raz wybierać na pewno bym znowu wybrała kancelarię Ultimatum.

Mariola

KANCELARIA ULTIMATUM to 100% profesjonalizmu

5,0 rating
25 lipca 2019

Niezwykle fachowa i miła obsługa klientów, indywidualne podejście do każdej sprawy to rzeczy, które wpłynęły na wybór właśnie tej, a nie innej firmy windykacyjnej i nie żałuję. Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy kancelaria Ultimatum dla swoich klientów.

Scholastyka

Bardzo dziękuję za uporanie się z oszustem finansowym

4,0 rating
25 lipca 2019

Polecam tę kancelarię ULTIMATUM jeżeli ktoś potrzebuje fachowej porady z zakresu windykacji. Współpracowaliśmy z nimi w naszej firmie budowlanej i wiemy, że nie rzucają słów na wiatr. Dodatkowy ich atut to niska prowizja od wygranej sprawy. POLECAM 🙂

Ignacy

Pozytywna opinia zarówno pod kątem jakościowym jak i kosztowym

5,0 rating
25 lipca 2019

Fachowe podejście do klienta to w kancelarii Ultimatum standard. Rekomenduje ich usługi ponieważ warto skorzystać z ich pomocy żeby poradzić sobie z dłużnikiem łatwo i oszczędzając przy tym nerwy.

Sylweriusz
4.8
4,8 rating
Średnia ocena 4.8/5 wyliczona z 78 ocen
Znakomite opinie83%
Bardzo dobre17%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 285 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum
Product Name
Kancelaria Ultimatum opinie

Komentarz na “Kancelaria Ultimatum opinie

Dodaj komentarz